Honda Trading România oferă posesorilor Honda serviciul de asistență rutieră

Oriunde te poartă drumul, Honda Trading România și Europ Assistance sunt alături de tine pentru a-ți asigura asistenţa de care ai nevoie.

Honda Asistență Rutieră este un serviciu lansat de Honda Trading România, ce vine în ajutorul șoferilor Honda care întâmpină dificultăți în utilizarea autovehiculului si este disponibil gratuit pentru toate maşinile achiziţionate începând cu Ianuarie 2010 din reţeaua de parteneri autorizaţi.

Fie că ai defecțiuni mecanice sau electrice ale automobilului, accident rutier, pneuri tăiate, pană dublă, lipsă curent sau baterie slabă, Honda Asistență Rutieră vine cu soluții în cel mai scurt timp.

Echipa Honda România și Europ Assistance stă la dispoziția șoferilor care întâmpină dificultăti pentru a oferi servicii standard: tractare, recuperare off road, asistență prin telefon, depozitare sau alte servicii adiționale. Serviciul de asistenţă rutieră este disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7 si asigura autovehicul de înlocuire.

Împreună cu Europ Assistance, Honda Trading România a pregătit un pachet complex de servicii standard de calitate, ce vin în ajutorul șoferilor în situații delicate.

Telefoanele la care ne puteti contacta sunt:

Din Romania: 0313 200 211
Din afara Romaniei: +36 1 465 36 61

Pentru detalii Descarca brosura