Aparut pe piata auto in 1991, Grupul Radacini este unul din principalii membri distribuitori de autoturisme din Romania.

Radacini Motors a devenit concesionar agreat Honda in anul 2014, prin inaugurarea showroom-ului in orasul Brasov. Principiul Honda a devenit si principiul Grupului Radacini : Mentinand un punct de vedere global, ne dedicam furnizarii de produse de inalta calitate, la un pret rezonabil, pentru satisfactia clientilor nostri.

Experienta dobandita in domeniul auto este o garantie a calitatii serviciilor pe care le oferim in reteaua Radacini:

  • O buna oferta in raportul calitate – pret
  • Oferte avantajoase de finantare
  • Service complet pentru gama de autoturisme Honda

Echipa Radacini va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti autovehiculul Honda potrivit nevoilor familiei sau afacerilor dumneavoastra. Apeland la echipa noastra de specialisti garantam ca veti obtine cea mai buna oferta de trade-in sau buy-back, pachete de finantare si asigurare adaptate posibilitatilor dumneavoastra financiare, dar si servicii optime de intretinere si reparatii.

Grupul Radacini a vandut peste 60.000 de autoturisme in tot acest timp al activitatii sale in piata auto. Personalul angajat in cadrul Grupului Radacini numara in prezent peste 800 de angajati si mai mult de un milion de clienti au calcat pragul locatiilor Radacini in ultimii 23 de ani, fiind o dovada a  increderii oferite de clientii nostri.

Si povestea nu se opreste aici. Vom continua sa ne adaptam pietei si mediului de afaceri si sa ne concentram toate eforturile pentru a satisface nevoile actualilor si viitorilor clienti.