GARANŢIA HONDA ÎN EUROPA

Garanţia pentru Europa este asigurată de:
Honda Genpo, reprezentantul Honda în Genpoland, denumită în continuare Honda. Această garanţie va fi, de asemenea, onorată în ţările europene menţionate pe această pagină.

Autovehiculul Honda căruia i se asigură garanţia:
Autovehiculul Honda achiziţionat conform menţiunilor din Certificatul de Garanţie trebuie completat în amănunt de către Dealer-ul Honda, cu informaţiile despre maşina dumneavoastră. Acesta trebuie să fie un autovehicul Honda, fabricat sau importat iniţial în Europa de către Honda Motor Europe sau de către un distribuitor autorizat Honda, şi să respecte necesarul de omologări şi reglementări, aparţinând uneia din ţările europene menţionate pe această pagină.

Garanţia este acordată de:
Honda Trading România reprezentant Honda în România, denumit în continuare ca Honda

Garanţia este oferită pentru:
Dumneavoastră în calitate de nou proprietar şi poate fi transferată pentru perioada rămasă de garanţie, oricărui posesor ulterior.

Acoperirea garanţiei înseamnă:
Garanţia autovehiculului Honda acoperă eventuale defecte de materiale sau de fabricaţie. Aceasta este o extensie la drepturile legale şi nu derivă din acestea.
Garanţia include:
■ Garanţia standard
■ Garanţia pentru coroziunea suprafeţelor
■ Garanţia pentru sistemul de evacuare
■ Garanţia pentru coroziunea structurală
■ Garanţia pentru coroziune elemente specifice.
■ Garanţia IMA (dacă se aplică) Detaliile acestor garanţii sunt specificate în paginile următoare.

Ţările Europene includ:
Toate statele Uniunii Europene, Croaţia, Gibraltar, Islanda, Norvegia, Serbia şi Elveţia.

Condiţie Service:
Pentru a beneficia de reparaţii în regim de garanţie, automobilul dvs. trebuie întreţinut conform planului de revizii prezentat la pagina 25, 26, 27. Acesta va asigura maxima protecţie oferită prin regimul de garanţie.

carnet garantie Honda aprilie2010_Page_08 carnet garantie Honda aprilie2010_Page_09 carnet garantie Honda aprilie2010_Page_10 carnet garantie Honda aprilie2010_Page_11 carnet garantie Honda aprilie2010_Page_12 carnet garantie Honda aprilie2010_Page_13