NOUL CIVIC 5D

De la 17.500 Euro

Noul CR-V

De la 28.250 Euro

Noul HR-V

De la 23.900 Euro

Noul Jazz

De la 14.988 Euro

NOUL CIVIC SEDAN

De la 20.800 Euro

Honda

Informare asupra indicatorilor de mediu

Consecintele activitatii S.C. RADACINI MOTORS BRASOV SRL, punct de lucru, asupra mediului in anul 2017

S.C. RADACINI MOTORS BRASOV S.R.L. isi desfasoara activitatea de intretinere si reparatie a autovehiculelor in conformitate cu prevederile Autorizatiei de Mediu nr. 95/2010.

Monitorizarea factorilor de mediu pe amplasament, consta in efectuarea de analize pentru apa uzata menajera (trimestrial) si analize pentru emisii la cabina de uscare vopsea (anual) , respectiv determinarea indicatorului COV (compusi organici volatili).

Indicatorii analizati in cadrul buletinului de analiza a apei uzate, efectuat pentru trimestrul 04/ 2017 se incadreaza in limitele impuse de legislatia in vigoare (NTPA002/2005).

De asemenea, in anul 2017 a fost efectuata analiza pentru indicatorul COV la cabina de uscare vopsea. Valoarea determinata pentru acest indicator respecta limita impusa de legislatia in vigoare, respectiv Ordinul nr. 462/1993.

Deseurile generate din activitatea service-ului auto sunt colectate in recipienti inscriptionati conform Legii nr. 211/2011.

Din activitatea service-ului auto, in anul 2017, au rezultat urmatoarele categorii de deseuri: ulei uzat, filtre de ulei si motorina uzate, ambalaje cu continut de substante periculoase, absorbanti, materiale filtrante, placute de frana, hartie si carton, ambalaje de materiale plastice, materiale plastice, deseuri menajere.

Aceste categorii de deseuri au fost predate catre societati autorizate din punct de vedere al protectiei mediului.

Societatea acorda in mod constant si sustinut o grija deosebita protectiei si conservarii mediului inconjurator, avand in vedere in mod deosebit respectarea legislatiei in vigoare,  referitoare la protectia mediului, economisirea resurselor naturale, identificarea potentialelor riscuri, anticiparea consecintelor si luarea in considerare a acestora.

 

In anul 2017 din activitatea unitatii nu au rezultat consecinte negative asupra mediului, si nu s-au inregistrat reclamatii la adresa societatii.