Prezentare

Exterior + interior = Dragoste la prima vedere

exterior-civic-sedane

Cu un ADN sportiv și cu un design modern, cea de-a 10a generație Honda Civic se adresează atât călătoriilor urbane, cât și celor extra-urbane. Liniile exterioare o transformă pe Civic Sedan într-un sedan care se face remarcat în trafic. Interiorul noului Civic Sedan este realizat din materiale de calitate superioară și totul este proiectat astfel încât comenzile să fie intuitive și poziționate la îndemâna conducătorului auto. Confortul automobilului este sporit, iar șoferul se poate bucura de un ecran configurabil în locul ceasurilor analogice.

 

Honda Sensingcivicsedan2017-content-2

În versiunea standard, Civic Sedan pune la dispoziția doritorilor sistemul Honda Sensing, care reprezintă una dintre cele mai avansate suite de tehnologii pentru siguranță, proiectată pentru a-i proteja atât pe pasageri, cât și pe conducătorul auto. Una dintre noutăți este Road Departure Mitigation (RDM), o tehnologie ce utilizează o cameră montată între oglinda retrovizoare și parbriz pentru a detecta marcajele benzilor de pe șosea. Dacă șoferii se apropie prea mult de benzi fără ca semnalizarea să fie activată, volanul va vibra pentru a-l atenționa pe șofer că iese de pe traseu.

economulcivic-750x365Economul Civic

Versiunea 1.5 V-TEC Turbo a Honda Civic Sedan are un consum de 5.8 litri/100 km în regim mediu mixt. Automobilul face față condusului sportiv, iar cei 182 de CP își fac treaba atunci când șoferul o cere. Motorul este lipsit de zgomot, ceea ce face din Honda Civic Sedan o mașină extrem de prietenoasă și silențioasă.

Imagini